Klantbeoordeling: 4,8/5 ⭐️

SHOP TOT WEL 50% KORTING

ACTIE GELDT TOT 23:59

info@lacita.nl

Artikel is toegevoegd

Krijg 20% korting!arrow_drop_up

Verzendbeleid

 1. Verzending en levering

  1. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Bestellingen worden doorgaans binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden, tenzij anders vermeld.
  2. Verzending vindt plaats via een betrouwbare vervoerder naar keuze, afhankelijk van de bestemming en de aard van de bestelling.
  3. Verwachte levertijden worden op de website vermeld en zijn slechts indicatief. We zijn niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door de vervoerder.
  4. Het risico van verlies en beschadiging van producten gaat over op de klant op het moment van levering.
 2. Verzendkosten

  1. Gratis verzendkosten in Nederland en België. 
  2. Bestellingen uit andere landen worden de verzendkosten berekend op basis van het gewicht, de omvang en de bestemming van de bestelling.
  3. Verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenproces voordat de bestelling wordt geplaatst.
 3. Gratis verzending

  1. Bij bestellingen boven een bepaald bedrag bieden we gratis verzending aan, zoals vermeld op onze website.
  2. Gratis verzending is alleen van toepassing op standaard verzending binnen het aangegeven land.
 4. Track & Trace

  1. Voor de meeste zendingen bieden we een Track & Trace-service, zodat je de status van je bestelling kunt volgen.
  2. De Track & Trace-informatie wordt per e-mail verstuurd zodra de bestelling is verzonden.
 5. Internationale verzending

  1. We verzenden wereldwijd naar geselecteerde landen. De verzendkosten en levertijden variëren afhankelijk van de bestemming.
  2. Houd rekening met eventuele invoerrechten, belastingen en douanekosten die van toepassing kunnen zijn bij internationale verzendingen. Deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger.
 6. Niet-afgeleverde pakketten

  1. Indien een pakket niet kan worden afgeleverd vanwege foutieve adresgegevens of omdat de ontvanger niet aanwezig is, zal de vervoerder een bericht achterlaten met instructies voor het ophalen of opnieuw plannen van de levering.
  2. Indien een pakket retour wordt gestuurd naar ons vanwege een foutief adres of omdat het niet is opgehaald, zijn we niet verantwoordelijk voor de kosten van opnieuw verzenden. De klant kan ervoor kiezen om de bestelling te annuleren, waarbij alleen de productkosten worden terugbetaald.
 7. Vragen

  1. Voor vragen over verzending of voor specifieke verzoeken met betrekking tot verzending, neem contact met ons op via info@lacita.nl.